Nordan följer regeringens rekommendation att undvika all "icke-nödvändig" verksamhet och har tagit beslutet att inhibera vårens timmar. Vi beklagar men hoppas att vi får fortsätta som vanligt så fort som möjligt. Vi håller er uppdaterade via epost, instagram, facebook och hemsidan. Pausen hindrar inte er från att röra på er, vi hoppas ni hittar motionsformer där hemma och i naturen. Vi beklagar detta med allas hälsa går före i detta fall. 

 

Nordan seuraa hallituksen suositusta välttää vapaaehtoista toimintaa Corona -viruksen varalta. Kaikki seuramme kevään tunnit ovat peruttu. Pahoittelemme tilannetta mutta emme halua vaarantaa voimistelijoidemme terveyttä. Pidämme teidät ajan tasalla sähköpostin, instagramin, facebookin ja kotisivujemme kautta.

 

mvh,Gf Nordans Styrelse.

SCHEMA VÅREN 2020
Vuxna 

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG

CARAT

kl. 17.15-18.15 
Chydenius skola

Jannike

FAMILY POWER

kl. 17.30-18.30
Villa skola

Alina R

FAMILY CIRCUIT
kl. 19.00-20.00
Chydenius skola

Anna

BODYMIX

kl. 18.00-19.00
Idrottsgården
spegelsalen
Anu

LINDY HOP

kl. 17.15-18.15 
Chydenius skola


DANCEMIX

kl. 19.00-20.00 
Chydenius skola
Alina R

CORE

kl. 19.00-20.00 
Idrottsgården,
volleysalen

Stina


KARAJUMPA

kl. 20.00-21.00 Idrottsgården,

spegelsalen

Stina

TIMFÖRKLARINGAR

Family Power: Rolig och svettig gymnastik för föräldrar och barn. Vi springer, kryper, klättrar, ålar och leker tillsammans. Vi önskar att både vuxna och barn är klädda för träning!

Family Circuit: Ett svettigt träningspass tillsammans för vuxna och barn i skolåldern. Timmen fungerar som cirkelträning med både uppvärmning och slutstretch. Egen matta kan vara bra att ha med. Häng med hela familjen!

DanceMix: Dansträningspass som passar alla, lätta stegserier, kom med och svettas!

BodyMix: Svettigt muskelpass för alla åldrar. Fyll din kropp med glädje och energi. Egen matta  med! (Även  hantlar ifall man har)

Lindy Hop: Fria (icke ledda) träningar i Lindy hop. Riktar sig främst till tidigare Lindy hop-dansare, men även nya dansare är välkomna med.

Core: Motionsgymnastik med speciell vikt på rörelse- och styrketräning, relativt lite hopp..

Karajumpa: Kondition-, styrke, och muskelträning för män.  Passet avslutas med stretch!

Afro Dance: Afrodans är en träningsform som tillåter oss att släppa loss och hänge oss till den taktfulla musiken. Den är inspirerad av den afrikanska dansen. Passen är lätta att ta till sig även för den som aldrig dansat tidigare. Du tränar kondition samt rörlighet i rygg och bäcken. Vi dansar barfota.

Fitness Yoga: Lär dig avslappningsteknik med hjälp av yoga. Yoga stärker musklerna, balansen samt rörelseförmågan. Genom regelbunden stretchning kan man minska på ryggproblem. Yogan förbättrar också blodcirkulationen och energinivån. Yoga ör lämplig för alla. Ta med eget liggunderlag. 
Carat:
Danstimme för vuxna (16+) med styrke- och teknikträning, stretch och danskoreografier. Uppvisningar ifall man vill.

Copyright @ All Rights Reserved Gf Nordan 2019