Timförklaringar

NORDAN r.f.

Copyright @ All Rights Reserved Gf Nordan 2019

Gymnastikföreningen

TIMMAR FÖR BARN OCH UNGA:

Family Power: Rolig och svettig gymnastik för föräldrar och barn. Vi springer, kryper, klättrar, ålar och leker tillsammans. Vi önskar att både vuxna och barn är klädda för träning! (Passar för barn födda 2015-17

Jumpaskola: Kom och lär dig grunderna i gymnastiken på ett roligt sätt genom bl.a. lekar. Vi jumpar med och utan redskap.. Två grupper finns i år, en för 2014-15 födda och en för  2012-13 födda!

Pärlorna 2013-14: Dansant gymnastik för 2013-2014 födda flickor. Vi lär oss grunderna i gymnastik, stretchar, dansar och leker.

 Safira 2011-12: Dansant gymnastik för 2011-2012 födda flickor. Vi lär oss grunderna i gymnastik, stretchar, dansar och leker. Förblir stängd grupp i framtiden.

Smaragd 2009-10: Danstimme för barn. En timme då vi tränar grunder i gymnastik, vighet, hopp, styrka och dansar. 

Nyckelpigorna 2007-08 Dansant gymnastik. En timme då vi tränar grundgymnastik så som vighet, hopp, styrka och dansar.

Bliss 2005-06: Streetdance blandat med hopp, vighet, koordination, styrka och framförallt mycket dans.

Alang (Dance): Danstimme för ungdomar i högstadieåldern, teknikträning, stretch och danskoreografier. Tävlingsgrupp, gruppen är stängd.

Cheerleading 1: För de yngre lågstadiebarnen som är intresserade av dans och akrobatik. Vi tränar in ett enkelt dans/cheerleadingprogram. Vi övar också på akrobatik och cheerleading-grunder. Begränsat antal deltagare.

Cheerleading 2: Fartfylld timme för energiska gymnaster. Under timmen tränas akrobatik, styrka och vighet. Under terminen tränar vi in ett cheerleadingprogram. Positiv inställning och att kunna hjula krävs! Begränsat antal deltagare.

Redskapsgrupperna: Nivå 1 lämpar sig för nybörjare medan nivå 2  riktar sig till längre hunna. Begränsat antal deltagare. Timmarna är tänkta för skolelever, yngre barn går på  Jumpaskola  timmarna.


TIMMAR FÖR VUXNA:

Family Power: Rolig och svettig gymnastik för föräldrar och barn. Vi springer, kryper, klättrar, ålar och leker tillsammans. Vi önskar att både vuxna och barn är klädda för träning!

Latino: Dansträningspass som passar alla, lätta stegserier, kom med och svettas!

Carat24: Danstimme för vuxna med styrke- och teknikträning, stretch och danskoreografier. Uppvisningar ifall man vill.

BodyMIX: Svettigt muskelpass för alla åldrar. Fyll din kropp med glädje och energi. Egen matta  med! (Även  hantlar ifall man har)

Lindy Hop: Vi lär oss grunderna i Lindy hop, en swingdans som härstammar från 1930-talets Harlem, New York. Inga förkunskaper krävs. Par har förtur vid anmälan men alla villiga, kom och prova. Kursen passar alla åldrar. Inneskor!

Mjukmotion: Motionsgymnastik med speciell vikt på rörelse- och styrketräning, relativt lite hopp..

Karajumpa: Kondition-, styrke, och muskelträning för män.  Passet avslutas med stretch!